Årets Wizzi 2016 er den person som har været på Wizzis top 10 liste flest gange i løbet af 2016.

Den person som har været flest gange på Wizzis top 10 liste får lov til at vælge 3 af nedenstående præmier. Mens den person som har været næstflest gange på listen får derefter lov til at vælge 2 af nedenstående præmier. Og den person som har været tredjeflest gange på listen får lov til at vælge 1 af nedenstående præmier. Herefter vil der blive trukket lod om de resterende 3 præmier blandt de resterende personer som har været på top 10 listen, hvor antallet af gange man har været på listen er ens “lod” i lodtrækningen (dvs. desto flere gange man har været på listen desto større chance er der for, at man vinder i lodtrækningen). I lodtrækningen kan hver person maks. vinde 1 præmie.

Du kan se den nuværende stilling nederst på denne side. Mens du kan se præmierne herunder:

Præmier

AdWords-bogen for webshopejereAdWords-bogen for webshopejere: Med denne e-bog lærer du, hvordan du skaber bedre resultater med din AdWords annoncering. Forfatteren bag e-bogen er Jacob Kildebogaard, som deler ud af hans store viden som han har fået fra mange års arbejde med AdWords for et stort antal virksomheder.

Præmie: E-bog (værdi: 470 kr.)

AffiliatePlugAffiliatePlugin: Dette er WordPress plugin’et du skal eje, hvis du arbejder med affiliate markedsføring. Det geniale ved AffiliatePlugin er nemlig, at det automatisk opdaterer priserne på dine affiliate produkter (fx sammenligningstabel) – så du ikke selv skal bruge tid på at holde øje med, om den pris du oplyser på dit site stemmer overens med den faktiske pris.

Præmie: 12 måneders abonnement (værdi: 1.790 kr.)

LinkklubbenLinkklubben: Linkklubben er tjeneste lavet af Henrik Bondtofte. Med den får du hver måned én e-mail med 4 linkmuligheder. Og her snakker vi om ligegyldige linkkataloger. Nej, her snakker vi om stærke links, som kan rykke din side signifikant frem i søgeresultaterne. Du får desuden udførlig instruktion til, hvordan du skaffer dem.

Præmie: 6 måneders medlemskab (værdi: 1.494 kr.)

MarketersMarketers er uden tvivl det bedste danske forum for online marketers. Har du et spørgsmål inde for SEO, affiliate, PPC el. lign. – så vil du altid kunne få et kompetent svar inde på Marketers. Derudover laver de to ejere (Mikael Rieck & Anders Saugstrup) et webinar hver anden uge, hvor de (eller personen de interviewer) deler ud af deres store viden inde for online markedsføring.

Præmie: 12 måneders Guld abonnement (værdi: ca. 3.580 kr.)

Nochmal help marketing podcastNochmals Help Marketing podcast: Med denne præmie får du mulighed for at være gæst i Nochmals Help Marketing podcast, hvor du kan dele ud af din viden inde for markedsføring. Nochmal har ca. 1.200 – 1.500 antal lyttere til hvert podcast. Ved at deltage i dette podcast får du samtidig en rig mulighed for at eksponere dig og dit brand ud til rigtige mange lyttere.

Præmie: Gæst i Nochmals Help Marketing podcast

OptimeringsbogenOptimeringsbogen: Med denne e-bog får du 59 konkrete idéer til, hvad du kan split-teste på din webshop for på den måde at øge din konverteringsrate (og derved omsætning). Bogen er skrevet af Simon Elkjær, som til daglig er direktør og partner i Spinnaker Nordic, hvor han til daglig hjælper virksomheder med fx konverteringsoptimering.

Præmie: E-bog (værdi: 368,75 kr.)

SEMrushSEMrush er intet mindre end mit favorit værktøj til søgeordsanalyse. Med det kan du nemlig indsætte dine konkurrenters hjemmesider, og så viser SEMrush dig hvilket søgeord som hjemmesiden approksimativt får flest besøgende på, som du så kan tage og bruge på dit eget site. Så bliver søgeordsanalyse ikke nemmere.

Præmie: 6 måneders Guru abonnement (værdi: ca. 5.930 kr.)

SEO-LEXSEO-Lex: Igen i år er SEO-Lex blandt præmierne. Vil du lære mere om søgemaskineoptimering, så er det helt sikkert SEO-Lex du skal have fat i. Bogens 284 sider tag dig gennem søgemaskineoptimeringens forskellige aspekter i et sprog, som alle og enhver kan forstå. Selv hvis du ikke har arbejdet med SEO før.

Præmie: E-bog (værdi: 1.095 kr.)

Gant solbriller

2 Gant solbriller: Hos Customfit kan du finde et stort antal af solbriller til kvinder og mænd (fx fra Emporio Armani, Gucci, Police, Hugo Boss og mange andre). Og igen i år har de været så venligt at sponsorer 2 stk. valgfri Gant solbriller. Dvs. et par af Gants solbriller vil tælle som 1 præmie.

Præmie: 2 stk. Gant solbriller (værdi pr. stk.: ca. 850-1.000 kr.)

Nuværende stilling

NavnAntal gange på top 10 listen
Ib Potter12
Eric Ziengs11
Nikolaj Mogensen7
Halfdan Timm5
Henrik Bondtofte4
Kristian Scharling4
Tue Lindblad4
Michael Rurup Andersen3
Morten Kristensen3
Morten Vium3
Anders Saugstrup2
Emil Lykkeskov2
Grosen Friis2
Jonathan Lindahl2
Kim Petersen2
Mikael Rieck2
Mikkel Demib Svendsen2
Ole Gregersen2
Sasa Kovacevic2
Torben Lønne2
Anders Talbo Dahl1
Anders Thue Pedersen1
Andreas Nielsen1
Ann-Christine1
Anne Kring1
Anton Hoelstad1
Benny Grandahl1
Bonnie Trøigaard1
Brian Brandt1
Casper Blom1
David Krogstrup1
Dennis Stammerjohan1
Emil Blucher1
Frank Hellerup Madsen1
Jacob Elton1
Jacob Worsøe1
Jens Jakob Andersen1
Jeppe Houman Nyrup1
Joakim Ditlev1
Kathrine Louise Nielsen1
Katrine Marie Klitgaard1
Kenneth Lund1
Klaus Wrensted Jensen1
Kristoffer Hjerrild1
Lars Skjoldby1
Leif Carlsen1
Linn Grubbström1
Mads Daugaard Sørensen1
Mark Buskbjerg1
Michael Roscoe1
Micky Weis
Mogens Møller1
Morten Kusk1
Morten Nevado1
Morten Qvistgaard1
Nicklas Alejandro Brønd1
Patrick Hoffman1
Rikke Marie Søegaard1
Simon Bak Andersen1
Simon Elkjær1
Therese Wiwi Løbner1
Thomas Bennedbæk1
Thomas Rosenstand1
Torbjørn Flensted1
Sonny Lundahl1
Susanne Lund Mikkelsen1
William Atak1