trusted online casino malaysia

4 aktiviteter du kan foretage dig for mental ro

Det kan være særdeles svært at koble hjernen fra, når man er stresset eller tænker for meget. For mange er det nærmest umuligt og særligt, når tankerne kører derudaf. Men der findes faktisk nogle aktiviteter, som kan være hjælpsomme for en stund, bare lige for at få tankerne afledt. Læs med her.

#1 – Havearbejde

Det med at foretage sig noget, når tankerne kører på højtryk er ganske effektivt. Har du en have, så er der mange muligheder for at foretage sig forskellige arbejdsopgaver. Hvad enten det betyder en ordentligt oprydning der, at plante nye grøntsager eller at beskære buske og træer. Det kan være helt terapeutisk at lave arbejde i haven og få grønne fingre. Klik her for masser af gode tips.

#2 – Led efter rav

Har du aldrig været så heldig at finde et stykke rav, så er det måske nu du skal overveje at anskaffe en ravlygte. Det der med at gå på stranden i lys eller mørke og lede efter havets guld, kan faktisk få tankerne ledt væk, fordi du skal koncentrere dig og har et mål. Hvis du aldrig har prøvet dette før, bør du absolut overveje dette.

#3 – Dyrk motion

Det er måske ikke fordi, at motion er det mest fristende, hvis ens mentale tilstand ikke har det så godt, men det er faktisk enormt hjælpsomt. Det er dertilmed masser af beviser på. Hvis du ikke kan slæbe dig afsted til træningscenteret, så kan du jo tage en rask gåtur eller løbetur i det fri. Naturen har nemlig også en positiv effekt på den mentale sundhed.

#4 – Tag dig tid

Det er helt okay at trække sig tilbage engang imellem og nyde at være alene. Det kan nemlig være nødvendigt for at lade batterierne op. Sig nej til arrangementer, hvis du ikke har lyst og tag en ’mig-dag’ i ny og næ.

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter
Del på email