Update: Stort tillykke til Eric Ziengs, Mikael Rieck og Morten Kristensen som fik hhv. 1., 2. og 3. pladsen i år.

Årets Wizzi 2015 tildeles den person, som flest gange i løbet af 2015 har været på Wizzi’s top 10 liste. I år er reglerne dog lavet en del om, så alle personer som har været på top 10 listen har en mulighed for at vinde en præmie.

Dvs. at personen som har været flest gange på top 10 listen i 2015 først skal vælge 5 af nedenstående præmier. Herefter vil personen som har været næstflest gange på top 10 listen kunne vælge 3 af nedenstående præmier, mens personen der har været tredjeflest gange på listen herefter kan vælge 1 af nedenstående præmier. Herefter vil der blive trukket lod om de resterende 7 præmier blandt de resterende personer som har været på top 10 listen, hvor antallet af gange man har været på listen er ens “lod” i lodtrækningen (dvs. desto flere gange man har været på listen desto større chance er der for, at man vinder i lodtrækningen). I lodtrækningen kan hver person maks. vinde 1 præmie.

Præmierne i år kan du se herunder (som har en samlet værdi for mere end 30.000 kr.). Ønsker du at se den nuværende stilling, kan du se det nederst på denne side.

A1 Website AnalyzerA1 Website Analyzer & Sitemap Generator er værktøjet du skal eje, hvis du vil lave en teknisk SEO analyse af din eller andres hjemmeside. Med det kan du bl.a. tjekke om der er døde links på din hjemmeside, den interne linkstruktur, finde duplikeret title tags og meget andet. Derudover får du også Sitemap generator, som du kan bruge til at lave HTML og XML sitemaps.

Læs mere – 1 licens (værdi ca. 670 kr.)

AddwishAddwish gør det muligt, at dine besøgende kan lave deres egen ønskeliste på din webshop, som de så kan sende til deres familie og venner. Derudover kan du bl.a. også sende brugerspecificeret nyhedsbreve ud baseret på dine besøgendes besøgshistorik eller sende dem en notifikation om prisfald. Alle ting der forhåbentligt vil øge omsætningen i din webshop.

Læs mere – 12 måneders abonnement (værdi: 9.600 kr.)

AdWords-bogen for webshopejereAdWords-bogen for webshopejere er bogen du skal eje, hvis du lære hvordan du skaber bedre resultater med din AdWords annoncering. Bogen er skrevet af Jacob Kildebogaard, som er en af Danmarks skarpeste hoveder inde for AdWords, og i denne bog deler han ud af hans store viden og mange års erfaring inde for emnet.

Læs mere – E-bog (værdi: 470 kr.)

AffiliatePlugAffiliatePlugin er plugin’et til WordPress du skal eje, hvis du arbejder med affiliate markedsføring. Det geniale ved AffiliatePlugin er nemlig, at det automatisk opdaterer priserne på dine affiliate produkter (fx sammenligningstabel) – så du ikke selv skal bruge tid på at holde øje med, om den pris du oplyser på dit site stemmer overens med den faktiske pris.

Læs mere – 12 måneders abonnement (værdi: 1.790 kr.)

Linkbuilding bogenLinkbuilding bogen er skrevet af Henrik Bondtofte, som deler ud af hans bedste tips om linkbuilding. Henrik er en af Danmarks bedste inde for linkbuilding, så her får du virkelig masser af brugbar information. E-bogen indeholder både teoretiske tips samt Henriks bedste cases – så du også kan se en guide til hvordan Henrik selv linkbuilder i praksis.

Læs mere – E-bog (værdi: 868,75 kr.)

MarketersMarketers er uden tvivl det bedste forum for online marketers. Har du et spørgsmål inde for SEO, affiliate, PPC el. lign. – så vil du altid kunne få et kompetent svar inde på Marketers. Derudover laver de to ejere (Mikael Rieck & Anders Saugstrup) et webinar hver anden uge, hvor de (eller personen de interviewer) deler ud af deres store viden inde for online markedsføring.

Læs mere – 12 måneders Guld abonnement (værdi: ca. 3.580 kr.)

OptimeringsbogenOptimeringsbogen er en e-bog, der giver dig 59 konkrete idéer til hvad du kan split-teste på din webshop. For på den måde at hæve din omsætning og konverteringsrate. E-bogen er skrevet af Simon Elkjær som siden 2010 har været IT- og marketingchef hos NiceHair.dk siden 2010, hvor han bl.a. har været ansvarlig for konverteringsoptimering på webshoppen.

Læs mere – E-bog (værdi 368,75 kr.)

RatePanelRatePanel gør det muligt for dine brugere at anmelde din hjemmeside/service, så det kan hjælpe andre, hvis de er i tvivl om de skal handle hos dig eller ej. Med deres Pro abonnement kan du bl.a. e-mail invitere 500 personer om måneden, få 24/7 kundesupport samt have mulighed for at bruge deres rating widget på din hjemmeside.

Læs mere – 12 måneders Pro abonnement (værdi: 1.188 kr.)

SEMrushSEMrush er intet mindre end mit favorit værktøj til søgeordsanalyse. Med det kan du nemlig indsætte dine konkurrenters hjemmesider, og så viser SEMrush dig hvilket søgeord som hjemmesiden approksimativt får flest besøgende på, som du så kan tage og bruge på dit eget site. Så bliver søgeordsanalyse ikke nemmere.

Læs mere – 6 måneders Guru abonnement (værdi: ca. 5.930 kr.)

SEO-LexSEO-Lex er uden tvivl bogen du skal eje, hvis du vil lære mere om søgemaskineoptimering. Bogen indeholder 284 sider og er bl.a. kåret som Danmarks bedste SEO bog. Den forklarer SEO i et let sprog, så selv 2.b kan være med. Udover e-bogen får du også 80 minutters videoer, som uddyber de mere vanskelige emner inde for SEO.

Læs mere – E-bog (værdi: 1.868,75 kr.)

WordPress Master

WordPress Master er bogen for de ikke-øvede WordPress brugere, som vil i gang med at lave WordPress hjemmesider. Men udover at guide dig til hvordan du kommer i gang med WordPress, indeholder bogen også gæsteindhold om hvordan du konverteringsoptimerer din hjemmeside, søgemaskineoptimerer den, outsourcer opgaver mv.

Læs mere – E-bog (værdi: 199 kr.)

Gant solbriller

Customfit har et stort udvalg af solbriller til mænd og kvinder fra mærker som fx Emporio Armani, Gucci, Ray-Ban, Police, Hugo Boss og mange andre. Og de har været så venlige at tilbyde 2 stk. valgfri Gant solbriller som præmie. Dvs. et par af Gant solbrillerne tæller som 1 præmie.

Se udvalg – 2 stk. Gant solbriller (værdi pr. stk.: ca. 850-1.000 kr.)

Herunder kan du hvor mange gange de forskellige personer har været på top 10 listen indtil videre.

NavnAntal gange på top 10 listen
Eric Ziengs12
Mikael Rieck8
Morten Kristensen7
Halfdan Timm6
Henrik Ernst6
Ib Potter6
Tue Lindblad6
Grosen Friis4
Lars Skjoldby4
Mikkel Demib4
Brian Brandt3
Nikolaj Mogensen3
Simon Elkjær3
Anders Saugstrup2
Frederik Hyldig2
Joakim Ditlev2
Jonathan Lindahl2
Lasse Kjær2
Michael Rurup Andersen2
Mikkel Kongsfelt2
Morten Nevado2
Sander Grønlund2
Anders Bagnegaard1
Bernt Elkjær Pedersen1
Casper Schneidereit1
Christian Møller1
Christoffer Steenbeck1
David Krogstrup1
Dennis Drejer1
Dorthe Stricker1
Emil Blucher1
Emil Kristensen1
Hans-Kristian Bjerregaard1
Jacob Kildebogaard1
Jannick Andersen1
Jens Jakob Andersen1
Jesper Krogfelt1
Kent Laursen1
Kristian Scharlig1
Lars Gundersen1
Martin Jørgensen1
Martin Thorborg1
Martin Trasmundi1
Morten Elm1
Morten Kusk1
Morten Münster1
Morten Vadskær1
Nicolai Elmqvist1
Nicolai Lønne1
Patrick Hoffmann1
Patrick Rasmussen1
Per Allerup1
Pia Nilsson1
Peter Ulstrup Hansen1
Rasmus Himmelstrup1
René Bygballe1
Rune Hansen1
Søren Sieg Jensen1
Tobias Ehlig1